Hozzávalók: a tésztához: 50 dkg liszt 1 tojás 2 dl tejföl 3 dkg élesztő pici tej 1 ek zsír 25 dkg margarin 1 ek só krémhez : 2 e.kanál liszt, 2 dl tej, 20 dkg vaj vagy margarin, 20 dkg reszelt sajt, só Elkészítése: Az élesztőt a tejben kevés cukorral felfuttatom, a lisztet a zsírral és a margarinnal, sóval elmorzsolom. A tojást a tejföllel elkeverem, végül a hozzávalókat összedolgozom. Fél cm vastagságúra kinyújtom, nagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatom, majd félbe hajtom és ujjal egy kicsit összenyomom a tetejét. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakom és közép meleg sütőben világosra sütöm. Krém elkészítése: a lisztet pici vízzel kikeverem és a forrásban lévő tejhez öntöm, majd együtt sűrű krémmé főzöm. Ha kihűlt ehhez a krémhez hozzáadom a sóval ízesített habosra kevert vajat. Ezzel a krémmel megkenem a kicsit szétnyílt párnákat. Végül krémes részét reszelt sajtba mártom.