Nyertem a DELIMANO receptversenyén!

Nagyon nagy öröm ért, mert ezt a 10-db-os Mega+Szettet nyertem a Delimano által indított nyereményjátékban!


Már a verseny kezdetén kinéztem magamnak - gondoltam de jó is lenne megnyerni!:)
A játékban általunk elkészített recepteket kellett feltölteni és népszerűsíteni azokat barátok, ismerősök között, hogy minél többen szavazzanak rá. Szinte magával ragadott a játék, annyira klassz volt, így még többen megismerhették receptjeimet.

Meglepetésemre és nagy örömömre sikerült bejutnom több száz versenyző közül az első 10 legjobb Séf közé, akik a fődíjért versenyeznek - amely egy Toscanai főzőtanfolyam.

Sajnos itt azonban el kellett gondolkodnom, mert a további feladatok időigényesebbek és én munkám és más problémák miatt most nem tudtam ezt vállalni. Írtam a Delimano csapatának amire ezt a választ kaptam:  

"Köszönjük őszinte levelét.
Sajnáljuk, hogy nem tudja folytatni, de megértjük szempontjait. Ez a szakasz valóban több időt igényel, mint a többi, így esélyei csökkenénnek a fődíj megnyerésére.
A Mega+ Szett természetesen jár Önnek, hiszen bejutott a legjobb 10 közé, azt majd márciusban postázzuk.
Nagyon köszönjük, hogy velünk játszott és eddig is ennyi energiát fektetett a játékba! "


Az álmom teljesült és megkapom a Szett-et!!!:))

Nagyon köszönöm még egyszer DELIMANO, hogy ebben a nagyon jó, színvonalas játékban részt vehettem. Természetesen, ha megkapom a készletet abban fogom elkészíteni a további ételeket, amelyet a blogomban is közzéteszek!:))


Érdemes az oldalra ellátogatni, mert a fődíjért még mindig folyik a játék és a versenyben lévő 10 játékos is szívesen venné, ha szavaznátok a legjobb receptjeire: Delimano receptverseny és nyereményjáték

Utóirat: Nagy örömömre márciusban meg is érkezett a csodás edénykészlet!!!

Megjegyzések

 1. Őszinte örömmel GRATULÁLOOOOK!!!!! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen, annyira örülök neki!:)

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok a nyereményedhez!!! (szorítok Neked, hogy meg is kapjad majd!!! Én több értesítőt is kaptam, ajándékcsomagot pedig egyet sem, és sajnos nem én vagyok az egyedüli aki így járt:(()

  VálaszTörlés
 4. Gizi képzeld ma megérkezett a Delimano Wok és a Starter készlet! Szerintem a többit is megkapom, én bízom benne, szerintem Te is megfogod kapni... Csodás, egy óráig gyönyörködtem benne, így főleg, hogy nyeri az ember még jobb érzés!:))

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok ezekhez a szép edényekhez! Ebben az edényekben öröm lehet főzni!

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok a nyereményedhez, használd sokáig egészséggel!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a gratulációkat!:) Már van amit megkaptam és ki is próbáltam, nagyon-nagyon jóóóó!!! (az előző fordulókban 4 db-os szettet nyertem)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése