Húsvéti ajánlatunk és kreativ blogger díj

Bence-Emőke hívott meg bennünket egy kis húsvét előtti játékra, amelyet ezúton is köszönünk. A játék lényege, hogy blogunkból válasszunk ünnepi menüsor ajánlatot. Az ünnepek előtt nagyon hasznos lehet ez a kis játék, tehát úgy gondoltam szívesen eleget teszek neki, így végig nézve receptjeinket ezek mellett döntöttem.


Húsvéti ajánlatunk, mellyel egyúttal Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden kedves látogatónknak!!!az elmaradhatatlan Vajas kifli 

bárány torta

A játék lényege: írj egy bejegyzést Húsvéti ajánlat címmel! Az ünnepre való tekintettel javasolj 5-10 ételt bármilyen kategóriában egy feltétel van, hogy a korábban már közzétett receptjeid közül válogass!
Ha megkapod a játékot, akkor kérlek küldd tovább 10 bloggernek! De a játékot szabadon is "elviheted" nem kell megvárni, hogy hozzád is eljusson!:)
Tovább én már nem küldeném, mert ahogy nézem szinte már mindenki részt vett a játékban aki nem hátra rajta szabadon elviheti!
Nagyon köszönjük Edó-nak és Rózsiká-nak a kreatív blogger díjat, azt hiszem egy ilyen elismerés mindig jól esik az embernek. Sajnos mostanában nekünk is kevesebb időnk van a bloggal foglalkozni és ritkábban jutunk el másokhoz is, így én most nem emelek ki senkit, hanem minden kedves blogtársamnak  nagy szeretettel küldöm))
A szabályzat szerint 10 dolgot kell elárulni magunkról: erről itt és itt olvashattok.Megjegyzések

 1. nincs mit! jó kis összeállítás! :) köszi!!

  VálaszTörlés
 2. Ditta, Bence/Emőke, Bianka nagyon köszönöm a kedves hozzászólást, jó sütés-főzést és kellemes ünnepeket kívánok nektek!:))

  VálaszTörlés
 3. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!!!

  Mesés kínálatot állítottatok össze, jó is lenne végigkóstolgatni.:)

  VálaszTörlés
 4. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok,én is nektek.

  VálaszTörlés
 5. Utólagosan is kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Neked és a családodnak! :-DD

  VálaszTörlés
 6. Nagyon köszönjük mindenkinek az ünnepi jókívánságot és viszont kívánjuk!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése