Kiemelt bejegyzés

Rakott brokkolis penne

Régóta készülök már ezt az ételt elkészíteni, de valahogy mindig halasztottam. Talán azért, mert az eredeti recept szerint eléggé v...

Kreatív blogger díj

2010. január 9. szombat


Díjat kaptam Anitól és  Gizitől, amit nagyon köszönök mindkettőjüknek. Mivel nem régóta blogolok nagyon jól esik, hogy gondoltak rám és megajándékoztak egy ilyen elismerő díjjal.


A szabályok szerint:

  1.  Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte
  2.  A logót ki kell tennem a blogomba
  3.  Be kell linkelni azt, akitől kaptam
  4.  Írni kell magamról 7 dolgot
  5.  Tovább kell adnom a kitüntetést 7 blogtársamnak
  6.  Be kell linkelnem őket
  7.  Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról

A 4. pont szerint írni kell magamról. Nem vagyok egy bőbeszédű fajta sajnos, mindig is irigyeltem azokat, akik csacsogásukkal elkápráztatták környezetüket. Az évek során azért sokat változtam főleg azért, mert a munkám is olyan, ahol sok emberrel találkozom. Olyan ember vagyok, aki nehezen nyílik meg, de utána nagyon kedves, barátságos tud lenni.
Rájöttem, hogy sokat kell mosolyogni még akkor is, ha telefonálunk, hiszen hangunkon is érződik hangulatunk. Örülni kell minden apróságnak amivel az élet megajándékoz.
Nagyon szeretem az édességet, szerencsére eddig még nem annyira jelentkeztek a plusz kilók, de már vigyáznom kell. Az egész családom süteményfaló kivéve a lányomat, aki most 18 éves és még szerinte nagyon vékonynak kell lenni.
Imádok táncolni, vagyis imádnék, de sajnos a férjem viszont nem, így nagyon ritkán megyünk el olyan helyre.
Szeretek kirándulni. Magyarország legszebb vidékeit már bebarangoltuk, külföldre még nem sok helyre jutottunk el.
Mivel legtöbbet délután és este dolgozom a délelőttöket a konyhában töltöm és készítem a kajákat, sütiket, amelyet az oldalra is feltöltök (illetve a receptjét).
Tv-t nem nagyon nézek, mert általában esténként is dolgozom, de nem is hiányzik, hisz a legfontosabb dolgokat az internetről is megtudom, a jó filmeket pedig DVD-ről nézem meg.

Most pedig tovább küldöm a díjat, fogadjátok sok szeretettel:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...