Finom almás pite



Hozzávalók:
60 dkg liszt
1 sütőpor
1 pohár tejföl
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
4 tojás

töltelékhez:
60 dkg alma, 6 ek. cukor, 2 cs vaníliás pudingpor, ízesítéshez fahéj

Elkészítése:
A lisztet a sütőporral összekeverem, hozzáadom a tejfölt, a margarint, a porcukrot és a tojásokat. Jól összegyúrom és két részre osztom. Két lapot nyújtok, egyiket belerakjuk a tepsibe, rá a töltelék (amit előtte elkészítek), majd rárakom a másik lapot. Előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.


Töltelék: az almát lereszelem, fél liter vízben 6 evőkanál cukorral 10-15 percig főzöm, 2 dl vízbe 2 cs pudingport belekeverem és az almával összefőzöm.


Csokimázat is készíthetünk a tetejére.


Megjegyzések

  1. [url=http://www.001casino.com]casino online[/url]
    free casino tip [url=http://www.realcazinoz.com]online casinos[/url] games [url=http://cd-online-casino.co.uk]casinos[/url] [url=http://www.the-gambling-city.net]casino en ligne[/url]

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Pacalpörkölt

Mákos kókuszos almás szelet liszt és cukor mentes

Hortobágyi húsos palacsinta