Tepsis krumpli tejszínnel

Vasárnapi ebédhez készítettem ezt a nagyon finom és laktató köretet. A főételt sokkal egyszerűbben oldottam meg, mint a köretet, ugyanis sütőzacskóban sütöttem meg a csirkét. Isteni lett! Olyan zacskót vásároltam - véletlen, amihez a fűszerek is adva voltak. Mivel a hús saját levében és zsírjában sül meg igazi puha, omlós, szaftos lesz. Erről nem is írok többet, hisz a csomagoláson rajta van, hogyan kell elkészíteni. Érdemes kipróbálni! Előnye ennek a párosításnak, hogy egyszerre kisüthettem a csirkét és a burgonyát. Előbb betettem a csirkét, majd kicsit később betoltam a krumplit is (külön tepsiben), de szinte egyszerre lett kész. Hozzávalók: 1,5 kg burgonya 25 dkg füstölt szalonna 2 fej vöröshagyma 3 dl főzőtejszín reszelt szerecsendió só bors Elkészítése: A krumplit jól megmosom és héjában félig előfőzöm. Kicsit hűlni hagyom, majd meghámozom és felkarikázom. Közben a szalonnát és a hagymát felkockázom, majd egy tepsibe rakom ...