Mascarponés pite málnával, nektarinnal

Jó ideje várakozott már egy doboz mascarpone a hűtőmben, de eddig nem volt időm, hogy készítsek valamit belőle. Mivel nemsoká lejárt volna a szavatossági ideje gyorsan szétnéztem mihez tudnám hirtelen felhasználni. Szerencsémre a napokban rakta fel Andi az áfonyás mascarponés pite receptjét, ami nagyon jónak igérkezett , így én is elkészítettem. A tésztája egy kicsit a tejespitéhez hasonló, kívül egy enyhe pírt kell kapjon, így belül pudingosan krémszerű marad. A tetejére pedig bármilyen gyümölcsöt rakhatunk. Én málnával szerettem volna, de mire sor került rá egy kicsit "megcsappant" a mennyisége, ezért nektarint is daraboltam hozzá. Hozzávalók: 16,5 dkg liszt (10 púpos ek) 16,5 dkg cukor (8 ek) 12,5 dkg tejföl ( 4 ek) 25 dkg mascarpone 2 vaníliás cukor 5 tojás 30 dkg gyümölcs (málna, áfonya, körte, nektarin stb.) Elkészítése: Szinte 10 perc alatt kikeverhető a tészta a többit már a sütő végzi. A gy...