Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: december 13, 2012

Házi krémes II.

Kép
Házi krémest már többször készítettem , de talán most sikerült a legtökéletesebben. Lényegében nem sok valamit változtattam rajta, csupán a krém összeállításán variáltam. Hozzávalók ugyanazok, mint az előző krémesnél . Amit változtattam rajta: a krém elkészítésénél a tojásfehérjét felverem, mikor már egész jó kemény hozzáadok 1 kk citromlevet vagy ecetet, még kb egy-két percig így verem, majd 10 dkg cukrot is hozzáverek. Így a hab nagyon jó kemény, fényes lesz. Ezek után a fehérjehabhoz keverem óvatosan, fokozatosan a szokásos módon elkészült sárgája krémet. Így sokkal lazább, könnyebb lesz a krém, amit már csak be kell tölteni a két kisütött lap közé.