Kiemelt bejegyzés

Zöldséges hús pennével

 Hozzávalók: Pulykamell, vagy bármilyen sovány hús gomba zöldségfélék ( pl. borsó, sárgarépa, brokkoli) 1 fej vöröshagyma 1 ...

Filmes játék

2010.január 11. hétfő


Hát igen Thrini és Ani jóvoltából én is megkaptam a lehetőséget, hogy kicsit szemezgessek kedvenc filmjeim között!


Na lássuk!

1. Nagy kedvencem a Jóbarátok! Sikerült kölcsönkérnem az összes évadot. Mindet végignéztem.
Tetszik benne, hogy fiatalok, jókedvűek! és persze összetartóak. Képesek nevetni saját hülyeségeiken, de a nézőt is megtudják nevettetni. Kedvenc jelenetem? Hát sorolhatnám, hisz teli van jobbnál jobb részekkel. Például mikor Rachel kisfiának szülinapi nyuszis tortáját elcserélték egy nem éppen babazsúrra való tortával.
Vagy mikor a lányok leánybúcsút tartottak és a chippendale fiú egy kopaszodó, pocakos kis gonosz törpe volt.
Mikor Joeyt felkérték fotózásra, egy Aids reklámplakátra. Az utcák teli voltak a plakátokkal. Utána bármelyik lányt leszólította az fejvesztve menekült.


2. Sokat nevettem a RRRrrrr!!! című filmen is. Ez az őskorban játszódott. Ekkor kezdték felfedezni a bűnt, bűnözést humoros formában. Ami még nagyon vicces volt, mindenkit Palinak hívtak benne.


3.Kisfiam kedvence  Zathura - az űrfogócska.
 Ez a film 3 gyerekről szól, akik egy társasjáték miatt kikerülnek az űrbe. Ott különféle bajba kerülnek. Megtámadják őket a zortok, egy hibás robot megtámadja az egyik gyereket.

4. Férj és férj. Adam Sandler játssza benne a főszerepet, hát mit mondjak szerintem a név önmagáért beszél. Legalább is eddig bármelyik filmjét láttam nekem mind tetszett.


5. Csengetett Mylord ? Ezt kislánykoromban sugározták a tévében. Bevallom már nem is emlékszem pontosan a tartalmára. Annyira emlékszem, hogy egy gazdag angol háznál játszódott, ami teli volt szolgálókkal és persze a híres angol humorral. Szívesen megnézném újra. Épp a a napokban láttam, hogy valamelyik adón játsszák.


Akiket én is játékba hívnék: Cat , Ircsi .

A képeket a port.hu oldalról töltöttem le.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...