Kaszinó tojás
Elterveztem, hogy húsvétra kaszinó tojást készítek a sült sonka mellé, de sajnos idő hiány miatt ez elmaradt. Ezért húsvét utáni kedden készítettem el. Kicsit könnyebb ételre vágytunk, ezért rántott gombával ettük. Hozzávalók 7 db tojás 2-3 ek majonéz 2 ek tejföl só bors zöldhagyma Elkészítés: Megfőzöm a tojásokat. Én legutóbb a Fem3 műsorán láttam, hogy a szakács nő így főzi a tojást. Hideg vízbe felteszem főni a tojást, mikor fölforr a víz fedőt teszek rá és 13 percig ott hagyom. Ezután hideg vízbe párszor megfürdetem. Majd megpucolom, ketté vágom, a sárgáját kiszedem amit villával összetörök. Hozzákeverem a majonézt és a tejfölt . Sózom borsozom majd hozzáadom az apróra vágott zöldhagymát. Ezután habzsákba rakom és a közepes méretű csillagcsövön keresztül visszanyomom a tojásfehérjébe.