Kiemelt bejegyzés

Rakott brokkolis penne

Régóta készülök már ezt az ételt elkészíteni, de valahogy mindig halasztottam. Talán azért, mert az eredeti recept szerint eléggé v...

Tejszínes oregánós csirke


A vasárnapi ebéd nálunk nem maradhat el csirkehús nélkül. Szerencsére sokféleképpen el lehet készíteni. Viszonylag egy egyszerű, könnyen elkészíthető, olaszos jellegű receptet találtam egy régebbi újságban, amit végül megcsináltam. Nagyon ízlett a családnak.


Hozzávalók:
1 közepes csirke
2 fej fokhagyma
oregáno
2 dl tejszín

Elkészítése:
A fokhagymát felaprítom, olajon megdinsztelem. Ráteszem a csirkét, azt is megpirítom, majd vizet öntök rá. Sózom, oregánóval fűszerezem. Mikor a hús megpuhult felöntöm a tejszínnel és összeforralom. Spagettivel tálalom.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...