Kiemelt bejegyzés

Rakott brokkolis penne

Régóta készülök már ezt az ételt elkészíteni, de valahogy mindig halasztottam. Talán azért, mert az eredeti recept szerint eléggé v...

Díjat kaptunk!Gizi  kedves meglepetése ez a két díj. Nagyon köszönjük neki, igazán jól esik, hogy gondolt ránk, mert bizony mi most nagyon el vagyunk tűnve. Egy pár bejegyzéssel ezelőtt megírtuk mi az oka annak, hogy  ritkábban tudunk recepteket felrakni. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kukkantunk be kedvenc blogjainkba, ahol nagyon sok jó receptet találunk, amit hasznosítani tudunk. Néha kommentel, néha komment nélkül, de azért nagy érdeklődéssel követjük mások serénykedéseit a konyhában. 

Bizony nagyon jól esik, ha visszajelzést kapunk, hogy még minket sem felejtettek el - bizonyítja ezt ez a két díj is, amit még egyszer nagyon köszönünk! 


Megajándékozzuk a díjakkal mindazokat, akik megtisztelnek bennünket látogatásaikkal illetve azokat, akik nap mint nap azon szorgoskodnak, hogy  megosszák saját receptjeiket másokkal, mert azért ehhez sok idő és sok energia szükséges!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...