Kiemelt bejegyzés

Rakott brokkolis penne

Régóta készülök már ezt az ételt elkészíteni, de valahogy mindig halasztottam. Talán azért, mert az eredeti recept szerint eléggé v...

Születésnapi tortáim és a meglepetés

Ezeket a gyönyörű és isteni finom tortákat én kaptam és keresztlányom keze munkáját dicséri. Receptjeit gondolom majd ő leírja én csak annyit mondhatok, hogy nagyon finom volt mindkettő. 

Előző bejegyzésemben említettem, hogy két nagyon jó dolog ért születésnapom alkalmából - a nyereményről már  írtam a másik felejthetetlen meglepetést pedig családom és közeli rokonaim  "főzték ki ellenem".  

A születésnapom hétfőre esett és megemlítettem, hogy én aznap nem szeretnék dolgozni, hanem menjünk el inkább kirándulni. Mint utólag kiderült ez kapóra is jött. Nagyon jól telt az egész nap, teljesen kikapcsolódva, gyanútlanul értünk haza (legalábbis én!). Otthon aztán könny szökött a szemembe, amikor megláttam az engem fogadó és ünneplő vendégeket - igazi felejthetetlen meglepetés volt!!! 

Itt is szeretném megköszönni családtagjaimnak, rokonaimnak, akik ezt a bulit megszervezték és közreműködtek, nagyon - nagyon jól esett, köszönöm szépen!

Na és az ajándékok, amiket kaptam, bizony azoknak is nagyon örültem: 
fényképezőgép, mert az előző sajnos elveszett, kenyérsütőgép, mixer, keksz kinyomó stb. - mind mind olyan dolog, amit már régen szerettem volna.Külön nagy öröm számomra, hogy drága szüleimmel együtt ünnepelhettem az 50. szülinapomat. Ezzel a pár sorral hagy idézzem az ő szavaikat:

Erzsike!
Ezelőtt 50 évvel te hoztad el nekünk a legnagyobb örömöt
 azzal, hogy megszülettél.
Szívből gratulálunk neked és kívánjuk, 
hogy még legalább ennyi évet együtt ünnepeljünk!
Szerető szüleid
Anyu és Apu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...