Gyümölcssaláta




Hozzávalók: ( ha nincs idény jellegű gyümölcs befőtt is jó)
meggy vagy cseresznye
eper
nagy szemű szőlő
kivi
narancs
negyed ananász
1 banán
1 citrom leve
2 kanál cukor vagy édesítő
fél liter 100%-os narancslé
fél liter 100%-os baracklé
1 pici rum vagy vanília aroma


Elkészítése:
A 2 evőkanál cukrot karamellizálom, felöntöm kb. 4 dl gyümölcslével (mindegy melyikkel).
Belekeverem a többi gyümölcslevet és az aromát és hűtőben alaposan lehűtöm.
Összedarabolom a gyümölcsöket és beleteszem a hideg lébe. A képen egy kivájt görögdinnyében lett tálalva!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mákos kókuszos almás szelet liszt és cukor mentes

Pacalpörkölt

Hortobágyi húsos palacsinta