Bolognai pizza


Kis családom kedvenc pizzája

Hozzávalók:
Pizzatészta az alaprecept alapján, bolognai spagetti alappor, 1 fej vöröshagyma, 30 dkg darált hús, 3 ek étolaj,
3 dl víz, só, 10 dkg reszelt sajt

Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem a forró olajon, majd ezen megpirítom a darált húst, kicsit párolom.
Ha a levét elfőtte hozzáöntöm a vizet és a Bolognai alapport. Állandó kevergetés mellett újraforrástól számítva 10 percig főzöm. Egyenletesen elosztom a pizza tésztán, megszórom a sajttal. Végül a forró sütőbe helyezem és a sajt pirulásáig sütöm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mákos kókuszos almás szelet liszt és cukor mentes

Pacalpörkölt

Hortobágyi húsos palacsinta