Magyaros pizza


A szalonnás, hagymás, kolbászos, paprikás, paradicsomos ételeket nevezzük magyarosnak. Nincs ez másképp a pizzánál sem.

Hozzávalók:
5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg kolbász, 1 fej vöröshagyma, 1 erős paprika, 1 paradicsom, 3 szelet császárszalonna, 10 dkg trappista vagy parmezán sajt

Elkészítése:
A füstölt szalonnát felkockázom, zsírjára sütöm. Beledobom az apróra vágott hagymát és ezt is megdinsztelem.
A pizza tészta alapreceptje alapján elkészített pizzatésztát megkenem a paradicsommártással, rá a hagymás szalonna, a karikára darabolt kolbász, erős paprika, paradicsom. Befedem a vékony csíkokra szelt császárszalonnával. Meghintem reszelt sajttal és előmelegített 220 fokos sütőben megsütöm.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mákos kókuszos almás szelet liszt és cukor mentes

Pacalpörkölt

Hortobágyi húsos palacsinta