Pirított hagymás gombás velö
50 dkg vöröshagyma
50 dkg gomba
80 dkg velő
petrezselyemzöld
Az apróra vágott hagymát zsíradékon megdinsztelem, ráteszem a vékony szeletekre vágott gombát, együtt tovább pirítom, majd ráteszem a hártyázott, felvagdalt velőt, kevergetve tovább sütöm 8-10 percig. Végén só, bors, apróra vágott petrezselyemzöld (ez nálam most elmaradt). Csipetnyi őrölt paprikával is meghinthető. Fokhagymás pirítósra kenve isteni finom:DD
Imádom a velőt, az ilyen kenőkés változata pedig tényleg nyerő. :)
VálaszTörlésEgy jó kis velős pirítós jöhet reggelire:)
VálaszTörlésMost nyelek nagyokat
VálaszTörlésThrini ezzel én is így vagyok, nálam is nyerő...
VálaszTörlésCsaládi tűzhely, Bianka már küldöm is, bár már csak vacsorára tudom:)))
Szuper!! Szuper!! Én is nagyon imádom, és pont így készítem el. Na most jó nagyokat nyelek.:))
VálaszTörlésGizi köszönöm, szívesen megkínáltalak volna...:)
VálaszTörlés