Kiemelt bejegyzés

Rakott brokkolis penne

Régóta készülök már ezt az ételt elkészíteni, de valahogy mindig halasztottam. Talán azért, mert az eredeti recept szerint eléggé v...

NYERTEM a Laptopkonyha receptfeltöltő versenyén!!!!

Bevallom mostanában nagyon elvagyok "havazva" úgy is mondhatnám nem a legjobb idők járnak erre felé, persze nem a szó szoros értelmében. Sok a gondom-bajom, időm, de sokszor kedvem sincs kedvenc hobbimmal a gasztroblog vezetésével foglalkozni. Persze készíteni továbbra is szoktam, hiszen 5 tagú családomat mégsem küldhetem mindennap kifőzdébe, gyorsétterembe.


A sok hétköznapi gond között azért jó is éri az embert. Az egyik kellemes meglepetés hétfőn születésnapomon ért, amelyet családomtól és rokonaimtól kaptam. Erről bővebben majd később írok. 
A másik pedig kedden, amikor benéztem a RECEPTEK.L@PTOPKONYHA.HU oldalra. Hurrá nyertem!!!! - kiáltottam fel amikor megláttam, hogy én is ott vagyok a júliusi receptfeltöltő verseny díjazottjai között. A nyereményem pedig, hogy a laptopkonyha stúdiójában kamerák előtt készítsem el a szakmai zsűri által kiválasztott egyik beküldött receptemet. 

Nagyon köszönöm a Laptopkonyha Szerkesztőségének ezt a lehetőséget!
Kicsit felocsúdva örömömből azért elgondolkodtam, hogy elmerek-e menni, mivel nagyon izgulós vagyok. Ezen még gondolkodom, de most úgy érzem jó kihívás lesz számomra!:)


 A recept, amivel nyertem: Gyümölcsös alagútRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...